preloader
Narodna TV

POČINJE ZADRUGA 6

Zadruga 6 uživo

POČINJE ZADRUGA 6! Više od dva meseca se nagađalo da li je prethodna sezona Zadruge ujedno i poslednja, kao sto je najavljivano. Međutim, na radost mnogobrojnih gledaoca koji svakodnevno uživo prati ovaj program, TV Pink je odlučio da Iiove jeseni emituje svoj najgledaniji projekat. Šesta sezona rijaliti programa “Zadruga 6” počinje 9. septembra u 21 sat, a budući učesnici ovih dana polako pristižu u zgradu “Pinka”, kako bi snimili svoje profile.

Ispred zgrade TV Pink na Dedinju, već danima mogu se videti dobro poznata lica učesnika prethodnih sezona. Među prvima videli smo Ivu Grgurić, pobednicu treće sezone. Za medije je izjavila kako će ovog puta biti učesnica ukoliko produkcija “Zadruga 6” pristane na njene uslove koji se tiču ogromnog honorara. U razgovoru se dotakla svojih silikonskih grudi i emotivnog statusa. Pored nje našli su se i dobro poznati članovi porodice Đogani- Gagi i Adam. Još nije poznato da li će obojica ući u Zadrugu, ili je Gagi došao na kontraverzan način da podrži sestrića.

Dobro poznati reality igrač Gastoz, najavio je na svom Instagram profilu da ćemo i njega gledati ove jeseni u ulozi zadrugara. Razlog za učesce je naveo učešće Ivana Marinkovića.

Od starih učesnika između ostalih najavljuje se ulazak u Zadruga 6, Kristijana Golubovića i njegove trudne verenice Kristine Spalević, Dalile Dragojević, Filipa Cara, Aleksandre Subotić i njenog oca Karadjorđa. Aleksandra je u poslednjih mesec dana u centru paznje zbog prevare supruga sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković. Takođem jedna od potencijalnih ušesnica je i proslavljena reprezentativka u košarci Milica Dabović, koja svojom pojavom uvek intrigira javnost.

Od druge nedelje septembra pored starih zadrugara, gledaćemo u Zadruga 6 i neka nova lica. Tako da ce Milici Dabovic društvo praviti makedonski košarkaš Milorad Minoski. I u ovoj sezoni će biti maloletnica. U pitanju je Valentina Stanković, kojaj e kao glavni razlog za ulazak navela taj da želi da postane pevacica. Još jedna od potencijalnih učesnica koja želi da promoviše svoju muziku je DJ Tamaris. Pored njih, ispred zgrade TV Pinka vidjeni su i Strahinja Trajkovski, blizanci Predrag I Nenad Lazić, Aleksandar Kerić, Anita Stanojlović.

Sve kanale Zadruge (Zadruga 1, Zadruga 2, Zadruga 3 i Zadruga 4) možete pratiti u okviru svakog Narodna TV paketa.

Ko će se sve od njih boriti narednih 9 meseci za nagradu vrednu 50000 eur, ostaje nam
da vidimo 9. septembra od 21h uživo na TV Pink.”

X