preloader
Narodna TV

Ceca Show

ceca show

Počinje Ceca Show! Kompanija Blic koja je medijskom nebu prisutna preko dve i po decenije, na proslavi svog jubileja prošle nedelje, najavila je pokretanje Blic TV, s kojom počinje njihova nova era. Predstavili su emisije koje će se od ove jeseni uživo pratiti u domovima širom Srbije, Republike Srpske I Crne Gore, kao i putem malih ekrana na MTS kanalu 115.

Najviše pažnje privukla je najava dokumentarno igranog serijala “Ceca show”. U pitanju je novi rijaliti program koji će u stopu pratiti život porodice Ražnatović iz dana u dan, gde god se oni nalazili i čime god se bavili. U nastavku saznajte kad počinje emitovanje i zbog čega će cela Srbija pričati o njemu!

Život Svetlane Cece Ražnatović decenijama se prati pod lupom i intrigira javnost. Konačno je pristala da snimi sopstveni šou u kojem će biti glavni akteri osim njem biti i njeni najbliži. Najveća zvezda Balkana posle mnogo odbijenih ponuda pristala je da snimi rijaliti zahvaljujući kom će gledaoci moći da zavire u intimu legendarne srpske pevačice.

Poslednjih nedelja folk zvezdu u stopu prate kamere i uveliko spremaju materijal za emitovanje emisije na koju se godinama čekalo. Nije poznato, zašto je Ceca nakon 35 godina karijere konačno otvorila vrata svoje velelepne vile u Ljutice Bogdana 3 za javnost i pokazala brojne priče iz života porodice Ražnatović.

U rijaliti programu Ceca Show upoznaćemo članove njene porodice: Veljka i Anastasiju, sestru Lidiju i njenu decu, snaju Bogdanu, unuka Željka… kao i Cecine saradnike i prijatelje.

Tokom celog leta na projektu je radilo desetak ljudi koji su snimali materijal, išli na nastupe, čak i na Kipar. Publika će biti u prilici da vidi kako izgleda Cecina kuća u Beogradu, ali i kako se velika zvezda ponaša kada se svetla pogase.

Ovaj dokumentarni serijal važi za visokobudžetni projekat za koji je folk zvezda unapred dobila pozamašan honorar, a biće emitovan u okviru Blic TV televizije koja počinje sa radom 3. oktobra. Rijaliti “Ceca show” će upotpuniti program Blic TV-a, a gledaoci će imati priliku da vide kako izgleda jedan dan u životu porodice Ražnatović.

Prva sezona imaće 40 epizoda, a kamere su već zabeležile rad na novom albumu, odlazak na Kipar, porodične razgovore, vreme koje provodi sa unukom Željkom. Epizode “Ceca show” će se emitovati petkom na Blic TV koji ce se nalaziti u svakom paketu Narodne TV, a gledaoci će već kroz nekoliko dana imati priliku da vide i prvi tizer za ovaj šou. 

X