preloader
Narodna TV

Zejnep

zejnep

Nakon serija “Polje Lala”, “Sila”,  “Ljubav i novac” i “Crna ruža”,  turski scenaristi ovih ostvarenja na male ekrane donese nam “Zejnep”. Još jednu u nizu od najgledanijih serija koju možete pratiti na program TV Pink. Scenario je zasnovan na istinitoj priči, na osnovu knjige “Devojka iza stakla”.

Neverovatna ljubavna priča prelepe Zejnep(Demet Ozdemir) koja dolazi iz siromašne porodice, ali je odgajana u imućnoj porodici. Kada je imala sedam godina, njena majka Sakine(Zuhal Genčer) dobija ponudu gazdarice Nermin, žene za koju radi, da njenom suprugu Ekremu i njoj da Zejnep da je odgajaju, kako bi joj pružili najbolje školovanje i pristojan život. Teška srca Sakine prihvata ponudu, ali se zadovoljava time što će svakodnevno biti uz nju, jer nastavlja da radi u Nermininoj I Ekremovoj vili kao čistačica. 

Glavni lik zbog takve situacije raste između dva sveta- sa jedne strane, dobija prvoklasno obrazovanje, odrasta u bogatstvu i živi u vili na Bosforu, dok sa druge strane krije tajnu o poreklu- niko od njenih prijatelja ne zna istinu o njenim pravim roditeljima..

Zejnep čak ni svom bogatom dečku Faruku ne govori da joj Nermin i Ekrem nisu biološki roditelji. Međutim, stvari počinju da se komplikuju kad joj Nermin, Ekrem i Faruk organizuju rođendansko iznenađenje. Na proslavi se pojavljuje i njena biološka majka Sakine, koja odlazi slomljena kada Zejnep izbegne da kaže istinu Faruku o svom poreklu. 

Stvari se dodatno komplikuju kada Sakine sazna da je Faruk zaprosio Zejnep, i da nakon venčanja planiraju da napuste zemlju i zajednički život nastave u inostranstvu, u čemu ih Nermin podržava. 

Sakine ne prihvata taj brak jer je u strahu da će ćerku izgubiti  zauvek. Kada sazna da momak iz njihovog kraja, Mehdim, traži devojku koju bi oženio, Sakine na sve načine pokušava da je ubedi da ode sa njim na sasatanak na slepo. Zejnep nevoljno prihvata majčin predlog kako je ne bi povredila, a sa druge strane Mehdi pristaje kako bi udovoljio svojoj majci. Kada se sretnu, događa se privlačnost koju ne mogu da sakriju. Da li će Zejnep promeniti ostaviti Faruka i potražiti sreću sa Mehdijem? Da li će moći da okrene leđa Nermin I Ekremu I vratiti se biološkim roditeljima? Saznaćete u turskoj seriji “Zejnep” koja se emituje na program TV Pink, koji je sastavni kanal svakog paketa Narodne TV.

X